Доставка

1.  Как става доставката? На адрес ли се носи, до пощата или с куриерска фирма?

Доставките се извършват с Еконт Експрес на адреса посочен в поръчката или до офиса на Еконт Експрес във вашия град. Доставката с Еконт Експрес струва от 5.00 до 7.00 лв. и се заплаща от купувача на място. За справка:

http://www.econt.com/tariff-calculator/
http://www.econt.com/offices/

 2.  Какъв е срокът за доставка? За колко време ще получа поръчаната стока?

Срокът за доставка на всеки един артикул в нашия магазин е до 24 часа, ако поръчката е направена и потвърдена преди12:00 часа в делничен ден. В противен случай пратката се праща на следващият работен ден и се получава от клиента в рамките на 36 часа.

За цяла България доставките се извършват от Понеделник до Събота, с изключение на празничните дни.

3.  Кога доставят стоките? Ще ми се обади ли куриера преди да дойде на адреса?

Доставките се извършват с Еконт Експрес в работно време 8:00-18:00 часа в делнични дни и 08:00-13:00 в Събота. В случай, че имате пратка за получаване в офиса на куриерската фирма, служител ще се върже с Вас на посочения при поръчката телефон и ще Ви уведоми веднага след пристигането и в дадения офис. Ако сте избрали доставка на адрес служител на Еконт Експрес ще се свърже с Вас, за да се разберете кога е най-удобно за Вас да получите пратката си пред вратата на собствения Ви дом.

4.  Мога ли да дойда да си купя стока на място?

darika-ltd.com не е реален магазин и не държим стоки в офиса ни.

5.  Как да откажа вече направена поръчка?

Ако имате направена поръчка и искате да я откажете, моля пишете ни чрез нашата форма за Контакти или ни се обадете на телефон /0877 86 86 16/, като съобщите и номера на поръчката.

6.  Мога ли да видя артикулите преди да ги платя ?

Да, ние предлагаме тази услуга, всички пратки се изпращат с опция отвори преди да платиш. В случай, че не харесате стоката или тя не отговаря на Вашите предпочитания Вие можете да я върнете обратно в офиса ни като заплатите транспортните разходи.

Моля поръчайте от формата за обратен контакт, като ни предоставите точни данни : телефон, емайл адрес, имена и адрес за доставка, посочете бройката, цвят и размер. Доставката е по куриер на Еконт в рамките на 48 часа след поръчка.  В доставката се включва опцията на куриера „Виж преди да платиш” за да може да сте спокойни, че това което ще получите отговаря на описанието.

Цената на куриерската услуга е от 5.00 до 7.00 лв .

Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на деня за потвърждаване на поръчката

Ако имате въпроси или се колебаете - пишете ни