Общи Условия

ПОРЪЧКА

Можете да поръчате от darika-ltd.com 24ч. в денонощието, включително в събота и неделя и официални празници. При финализиране на Вашата поръчка имате възможност да прегледате продуктите които сте избрали както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции. Ще бъдете уведомени чрез имейл за получаването, потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка. В рамките на първия роботен ден, след направена поръчката ще получите и телефонно обаждане от наш оператор за потвърждаване на Вашата заявка.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти които сте поръчали, плюс цената за доставка.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Възможни проблеми при осъществяване на поръчката:

1.Един или повече от поръчаните артикули не е на лице; при такива обстоятелства представител на darika-ltd.alle.bg ще се свърже с Вас във възможно най-кратки срокове;

2.Адресът за доставка е непълен или погрешен;

3.Погрешен телефон за връзка с клиента;

В случай на проблеми при доставката по причина на darika-ltd.com, ние носим отговорност за всички възникнали допълнителни разходи. Ако проблемът е предизвикан от Вас, Вие носите отговорност за произтеклите от това допълнителни разходи.


ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА

Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката. Куриерските разходи са за сметка на купувача.Поради зачестилите злоупотреби, моля не поръчвайте ако не сте сигурни, че желаете артикула !

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

За всякакви въпроси неуредени в тези Общи Условия и допълнителни питания може да се свържите с нас на посочения имейл/телефон за връзка.

 


 

ДОСТАВКАДоставката се извършва на посочен от потребителя адрес, или до поискване в офиса на куриера, с куриерска фирма Еконт Експрес в срок от 1-2 работни дни. Разходите за доставката на продукта до потребителя се определят от населеното място и теглото на поръчката в килограми. Разходите за доставка не са включени в цените, обявени на сайта и са за сметка на купувача.

 

ЗАПЛАЩАНЕ


Заплащането на продуктите и куриерската услуга се извършва при доставката - наложен платеж. Закупите стоки се доставят от куриерска фирма Еконт Експрес. Може да заплатите предварително избраните от Вас артикули по банков път.


При покупка:

 
След покупка потвърдете по пощата. За получаване на пратката са  необходими име и фамилия, телефон за връзка, адрес за получаване на покупката: личен или до поискване в удобен за Вас офис на куриерска фирма Еконт Експрес.

http://www.econt.com/offices/

 

ЦЕНИВсички цени са в български лева с включено ДДС.


 

ВРЪЩАНЕ НА АРТИКУЛ


 
Можете да направите това чрез куриерска фирма Еконт Експрес в 7 дневен срок след получаването му. Стоката трябва да бъде невредима, с оригиналните опаковка и етикети. Заплатената сума ще бъде възстановена чрез наложен платеж. Всички разходи по връщането  на стоката са за сметка на купувача.
 

Всеки продукт се проверява стриктно по два пъти: когато сме го закупили и точно преди да Ви бъде изпратен. Само изрядни продукти се изпращат на клиентите.

Всеки клиент има право да разгледа и провери получената стока в рамките на 15 минути. В случай, че той одобри продуктът и заплати наложения платеж, се приема, че купувачът смята стоката за годна.

При липса на информция за срока на гаранцията в описанието на продукта важи ЗЗП (Закон зазащита на потребителите):

Чл. 55. (1)Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката от потребителя.

(6) Доставчикът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатенaта сума за продукта не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор.

Потребителят е длъжен да върне артикула невредим, в оригинален вид,опаковка, етикети.
Транспортните разходи са за сметка на клиента, който е изискал връщане на продукта.


Заповядайте да разгледате продуктите, които предлагаме. Ние гарантираме ниски цени, бърза доставка и коректност.Моля не се колебайте да питате за всичко, което Ви интересува

Приятно пазаруване!!